Klar kommunikation

Klar kommunikation ska stötta besöksnäringen att utveckla reseanledningar och utbud genom anpassad kommunikation och digital närvaro för att nå ut till sin målgrupp.

Syftet är att stärka upp Paraplyprojektet Klar kommunikation med resurser som stöttning i ansökningsförfarandet av idéer samt i utvecklingsprocessen inom delprojekt. I paraplyprojektet kan aktörer  ansöka om finansiering för utveckling av sin kommunikation.

Målgrupp

Stöttningen riktar sig till enskilda företagare och aktörer eller samarbetskonstellationer inom besöksnäringen i Nordvästra Skaraborg.

Aktiviteter

Projektet kommer främst arbeta med stöttning till de enskilda projektidéerna som utförs av sökande inom det parallella paraplyprojektet. För deltagande aktörer kommer detta projektet att samordna workshops, nätverksutbyten och studieresa. Kompetenshöjande insatser förväntas beröra ämnen som "inkludering och genusmedvetenhet" och digital närvaro.

LEADER NORDVÄSTRA SKARABORG

 Green Tech Park, Gråbrödragatan 11, Skara

 Lovisa Johansson Hollsten: 070-25 770 39

 Emma Häggberg: 070-25 770 93

 Monica Staudinger: 070-25 997 06

 info@leadernvskaraborg.se 

© 2022 LEADER NORDVÄSTRA SKARABORG. ALL RIGHTS RESERVED.

HEMSIDAN ÄR SKAPAD AV 

AlizonWeb AB
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram