Grundkurs i omställning

Dags för en grundkurs i Omställning, den här gången i Skara, på fantastiska Stenums folkskola.

10 JUN KL. 10:00–11 JUN KL. 16:00

Känner du att det är svårt att navigera i kristiderna vi står inför? Känner du oro för framtiden och vill hitta din plats i omställningen till en hållbar och vacker värld? Vill du ha verktyg för hur man börjar arbeta lokalt? Då är den här kursen för dig!

Grundkurs i omställning är en populär tvådagarskurs som ger dig det du behöver för att kunna starta ett omställningsinitiativ på din ort och få det att lyfta. Kursen är verktygsorienterad på ett kreativt och inspirerande sätt och handlar om såväl inre som yttre omställning, på såväl individ- som lokalsamhällesnivån. Utvärderingarna från denna kurs visar att kursen ger deltagarna många nya insikter och ökad medvetenhet.

Orten för den här kursen kommer att vara Stenum/Skara. Pris 600 kr för två dagar utbildning, fika och lunch. Mer information om pris och plats kommer men du kan skicka din intresseanmälan till johanna.stal@studieframjandet.se

Ledare är Arci Pasanen och Fredrika Tivemark.

Kursen arrangeras i samarbete mellan Kultur i Stenum, Studiefrämjandet Skaraborg, Omställningsnätverket och Leader Nordvästra Skaraborg.

Träffen är en del av vårt projekt Lokala miljölösningar/Lokala krafter för en biobaserad ekonomi